Ook Alex deze maand in de prijzen …

Eerder deze maand verdiende Roos-Marijn een certificaat als Young Master in Art en nu is het ook de beurt aan Alex. Alexandra doet erg haar best op school en behaalt hele goede resultaten zowel met lezen alsook met rekenen. Alex heeft ook plezier in haar huiswerk en werkt er elke dag zonder problemen aan (niet nader genoemde andere dochter in de familie van den Berg moet er een beetje meer aan de haren bijgesleept worden.)

Spare ribs

In Californie is het makkelijk om allerlei verschillende soorten eten te vinden. We hebben vlakbij een Perzische supermarkt, een Koreaans BBQ restaurant, een afrikaans restaurant met ‘Boerewors’ en een Taiwanese bakkerij. Iets wat we in Californië echter niet zo heel erg veel gegeten hebben zijn ouderwets Nederlandse (Amerikaanse ?) spare ribs. Daar is echter recentelijk verandering in gekomen met de ontdekking van de Newport Rib Company….

Young Master of Arts

Roos-Marijn is gekozen tot Young Arts Master. Uit elke klas van het Irvine School district werd een kunstwerk gekozen en genomineerd voor de Young Arts Exhibition in het stadhuis. Roos was de winnaar uit 4th grade van haar school en mocht dus naar het art festival op het stadhuis komen. Daar kreeg Roos-Marijn ook een certificaat… misschien de eerste van een hele rij erkenningen voor haar schilder en tekenkunst.