Eerste doelpunt ….

Gisteren was het dan zo ver : Roos scoorde haar eerste doelpunt in een voetbalwedstrijd. De eerste wedstrijd van het seizoen voor Roos haar nieuwe team : ‘the red angels’. De eerste helft bleef het 0:0 maar in de tweede helft brak Roos opeens uit en dribbelde langs een paar verdedigers met een schot op het doel : GOAL !
Hierna kreeg Roos vleugels en probeerde hetzelfde staaltje nog een paar keer maar helaas was de keeper van de tegenstander niet slecht en hield de ballen uit het net.
Er vielen verder geen doelpunten en Roos was de ster van de wedstrijd. Dit moest natuurlijk beloond worden en ‘s avonds zijn we uit eten geweest naar ‘the Montage’ in Laguna Beach. Ze waren hier natuurlijk ook op de hoogte van Roos haar staaltje bal techniek en ze kreeg een complimentary (non-alcoholische) cocktail: Strawberry Sunset. Dit is gelijk haar nieuwe favoriet. Ook Alex kreeg er natuurlijk eentje.

Vanochtend moesten we allemaal vrij vroeg op want ik moest naar het vliegveld. Heb dus het geluk gehad te mogen vliegen op 9/11 en wel precies op de 10e verjaardag. Security viel echter heel erg mee en het was niet druk op het vliegveld. Deze week heb ik een cursus in Colorado (in de Rocky Mountains) op een instituut genaamd Centre for Creative Leadership. Er word een hoop sport gedaan als deel van de cursus en ik zit van zeeniveau in Irvine nu op 7,300 ft hoogte hier dus dat zal nog wel niet meevallen deze week.

Leave a Reply

Your email address will not be published.