Ssst…. niet vertellen

Over een paar uur is het zover maar in Nederland hebben ze de primeur. Mascha ligt ondertussen op een oor te ronken want ze moet morgen op voor de bookfair op Vista Verde. Natuurlijk is het morgen ook haar verjaardag en dat zijn Roos, Alex en ik natuurlijk niet vergeten. Vanmiddag hebben we de verjaardagscake opgehaald en Mascha heeft die natuurlijk gezien in de koelkast. Wat ze echter nog niet weet is wat ze voor haar verjaardag krijgt. Omdat ze dit toch niet leest voor haar verjaardag morgenochtend kan ik het hier al wel vast vertellen: Mascha heeft een paar keer pianoles genomen en vond dat leuk… dus hebben we een (kleine) piano gekocht. Roos-Marijn heeft op school dit jaar viool les en moet voor haar huiswerk ook thuis met de viool oefenen…. wellicht hebben we binnenkort een band. Er was al eens een band die vandenberg heette !

Roos en Alex hebben ook nog een ander cadeau voor Mascha. Er zijn hier vlakbij, in Newport Beach, lessen voor Pasty Chef (zeg maar banketbakker). We hebben gezorgd dat  Mas daar met 3 vriendinnen heen kan om wat speciale desserts en andere zoetigheden kan leren maken. Dit is natuurlijk deels eigenbelang want zowel Alex als Roos zijn enorme toetjesliefhebbers.

Het is de komende weken nog erg druk en Mas heeft de leiding op zich genomen voor de Bookfair maar in de laatste weken van December gaan we met z’n allen skiën in Deer Valley, UT. Dit is natuurlijk ook nog een beetje verjaardag 🙂

3 Replies to “Ssst…. niet vertellen”

 1. Wat leuk om te horen dat Mascha zo verwend wordt en wat zal ze weer blij zijn te kunnen skiën. En piano spelen dat is wel een hele openbaring voor ons geen idee dat ze dat ook leuk zou vinden. Maar het is wel super gezellig als mensen een instrument kunnen bespelen. Zelf had ik wel graag gitaar willen spelen maar dat red ik niet meer.
  Ik kan wel blokfluit spelen en vroeger kon ik ook wel wat noten lezen.
  Nou wie weet volgende jaar als ik kom gezellig bij de open haard piano/viool muziek luisteren en samen zingen. Zal eens kijken of ik mijn blokfluit nog ergens vandaan kan toveren ha ha.

 2. Natuurlijk allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!
  Liefs John/Agnes/Opa/Oma 🙂

 3. Hoi allemaal,

  Heb net weer eens jullie site bekeken.
  Had niet zoveel tijd en andere dingen aan mijn hoofd.
  Ik zal Mascha eerdaags een mail doen met uitleg.
  Liefs,

  Elly

Leave a Reply

Your email address will not be published.