Onderweg naar huis

De vakantie zit er alweer op. Gisteren was een heerlijke dag. We zijn ‘s ochtends opgestaan met cadeau’s die voor de open haard lagen. Roos is de vroege vogel en had ze al net na 8 uur ‘s ochtends ondekt. Santa Claus had dit jaar een wat kleiner aantal cadeau’s maar wat er was vond iedereen wel leuk. Roos en Alex hebben allebei een laptop gekregen en vanaf nu kunnen ze opa, oma, Elly en anderen emailen. We moeten van de week nog wel even hun email addressen aanmaken; dat zullen we deze week doen. De bedoeling van Santa was dat Roos en Alex de laptop met name gebruiken voor huiswerk en niet voor youtube maar dat wordt vast nog een strijd.
Na het ontbijt hebben we weer geskied. We zijn gaan lunchen in de St. Regis. Dit hotel heeft net als ons eigen hotel een ski-in zodat je zo met je ski schoenen het restaurant in kunt. De namiddag was ook helemaal in het teken van de lange latten maar ‘s avonds was er een Kerstdiner in het hotel. Alex en Roos aten allebei als wolven en alles bij elkaar lagen de dames pas dicht bij middernacht in bed.
Vanochtend hebben we eerst nog een laatste keer van het onbijt genoten en rond ongeveer 11.30 was de auto gepakt en zijn we vertrokken richting California. Op het moment zitten we in Fillmore, UT. Nog maar 838km en we zijn thuis 🙂

3 Replies to “Onderweg naar huis”

  1. Goede reis naar huis we wensen jullie alvast een goede jaarwisseling en een gezond 2012 toe. By the way er zijn twee ouderwetse brieven voor de kids onderweg.

    Trouwens skypen is ook erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.