Onderweg naar Hawaii

Alexandra en ik zijn vanmiddag vertrokken voor een korte vakantie naar Hawaii. We gaan naar Maui om precies te zijn; dat is een van de eilanden waar Hawaii uit bestaat. Ook voor mij is dit een nieuwe ervaring want het is de eerste keer dat het vliegtuig bij het opstijgen vanuit LAX niet boven de kust omdraaid naar het oosten. Deze keer gaat het door verder west. Hawaii ligt 5 uur vliegen van Los Angeles en dus ongeveer halverwege Tokyo !
Alexandra kijkt erg uit naar de tijd op Maui. Hawaii was haar voorstel nadat we vorig jaar naar Parijs zijn geweest. Het plan is om op Hawaii te snorkelen, een roadtrip te doen ( road to Hanah) en ook om vulkanen te bekijken. Daarnaast natuurlijk ook relaxen op her strand en lekker eten ( Hawaii heeft beroemde BBQ ).

We hebben in ieder geval al twee bijzondere dingen gezien. Ten eerste zit Willie Nelson bij ons in het vliegtuig; hij stond voor ons in de rij bij het instappen. Toen het vliegtuig naar de startbaan taxiede stopten we naast de 747 van NASA die gisteren de Space Shuttle Endeavor naar LA gevlogen heeft. Helaas was de shuttle er al afgehaald maar je kon nog wel het platform zien bovenop de NASA Boeing waar de shuttle op vastgemaakt zat.

Fotos volgen !

3 Replies to “Onderweg naar Hawaii”

Leave a Reply

Your email address will not be published.