The 39 Steps…

3003296.jpgAfgelopen week ben ik naar London geweest voor mijn werk. Op Woensdag en Donderdag heb ik daar een biologische boederij bezocht en hebben we een aantal gespreken gevoerd met biologische groeperingen in Engeland. Onder andere met de Soil Association maar ook met iemand die biologische restaurants heeft in London. De biologische boerderij heet Sheep Grove Farm, is heel erg groot en ligt dicht bij London in de plaats Membury. Omdat ik een dag te vroeg was aangekomen, ben ik de eerste nacht in Windsor gebleven in een heel oud hotel: Sir Christopher Wren’s House. Sir Christopher Wren was een architect ergens in 1600 die dit huis gebouwd heeft. Het huis staat bijna tegenover het Windsor Castle en in het midden van het stadje Windsor.

 Op vrijdagavond zijn Marco, Annette en ik naar een toneelstuk in London gegaan. Het stuk heette ‘The 39 Steps’ en is gebasseerd op een film van Alfred Hitchcock. Het bijzondere was dat er 4 acteurs waren die bij elkaar ruim 150 verschillende rollen speelden.  De film werd lang gezien als onmogelijk op te voeren op toneel omdat er bijvoorbeeld achtervolgingsscenes in de film zitten, die heel moeilijk na te doen zijn op toneel. Op de foto kun je een scene in de auto zien; heel leuk gedaan.

 We hebben overnacht vlak bij Paddington Station vanwaar de Heathrow Express je direct naar het vliegveld brengt. Helaas is het reizen nog niet afgelopen want deze week ga ik naar Darden Universiteit in Virginia voor een cursus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.