Roos-Marijn is 8 jaar…

Gisteren werd Roos-Marijn 8 jaar oud en dat hebben we uitbundig gevierd. ‘s Ochtends hebben we eerst met z’n allen voor Roos-Marijn gezongen en dat was dit jaar extra bijzonder omdat Opa van den Berg en Gerrie er ook waren. Roos-Marijn had nog ruim de tijd om voor school nog een aantal cadeaus uit te pakken. Opa had natuurlijk wat speciale cadeaus meegenomen ook Nederland. Roos heeft onder andere een horloge gekregen zodat ze zelf de tijd kan bijhouden.

‘s Middags heeft Roos op school getrakteerd op fruit kebab, iets wat haar vriendjes heel lekker vonden. Voor het diner zijn we naar een restaurant geweest dat Roos mocht uitkiezen en ze wilde graag naar de Fish Company omdat ze hier haar favoriete “clam chowder” hebben. Iedereen heeft natuurlijk een cup geproefd en ook Opa en Gerrie vonden het erg lekker.

Vandaag was het feestje voor de vriendjes van Roos en het was heel speciaal want er is namelijk een misdaad opgelost. Het feestje was in Wowzville, een plek waar ze interactieve evenementen organiseren. Roos en 17 van haar vriendjes werden internationale speurneuzen die een misdaad moesten oplossen. In een speciale kamer waar allemaal computers en computerschermen stonden, moesten ze in teams virtueel de hele wereld over reizen op zoek naar aanwijzingen. Iedereen was natuurlijk ook een beetje verkleed als bromsnor  van de politie …. zelfs Opa en Gerrie deden mee….

Na het feestje moesten we weer snel naar huis want Marco, Annette en Saskia waren onderweg naar ons huis. Ze waren rond 7 uur geland op LAX en zouden binnen een paar uur ook bij ons thuis zijn…. familie van den Berg compleet.

3 Replies to “Roos-Marijn is 8 jaar…”

 1. Aaaah wat leuk om ” Buurman Jans” op de foto’s vanuit Amerika te zien! Roos heeft vast een fijne verjaardag gehad!!! Alsnog van harte gefeliciteerd, 8 jaar alweer……De tijd vliegt!!!

  Groetjes uit het koude Genemuiden,
  Roland, Cookie en de jongens

 2. Wat leuk om te zien! Vonden de kinderen het ook leuk?
  Ik hoop dat jullie samen een leuke tijd hebben.
  Groetjes Agnes

 3. Roos….wat heb je een super verjaardag gehad he?
  Leuk hoor!

  Groetjes van tante Elly

Leave a Reply

Your email address will not be published.