Twee tanden eruit in een klap :-)

Maandag was het dan zover voor Alexandra. Breng je haar naar school met een volledig gebit en krijg je haar terug met maar liefst twee tanden eruit. Kortom Alexandra heeft haar eerste twee melktanden gewisseld. Ze was supertrots. Ze zaten wel al aardig los, maar nog niet zo los dat ik dacht dat die er spontaan uit zouden gaan. Alexandra heeft haar tanden geholpen door ze eens even flink heen en weer te wiebelen. Eerst eentje en ietsjes later de andere. De motivatie van de tandenfee was denk ik genoeg. Ze had net een paar dagen daarvoor een tandenfee pakket gekregen, een boekje, een stoffen envelopje (waar je de tanden in kan doen) en een lampje voor de tandenfee om haar te kunnen vinden. 6 dollar rijker was ze de volgende dag, 5 dollar voor de eerste tand en een dollar voor de tweede. Helemaal goed.

Tja verder alles goed met de dames. Ze hebben het naar hun zin op school en over 4 weken hebben ze alweer hun eerste break te pakken van drie weken. Ik moet zeggen dat ik een year round school wel erg prettig vindt. Alexandra en Roos-Marijn hebben nu samen pauze en dat is wel leuk voor ze. Volgend jaar is dat niet meer het geval, want dan gaat Roos-Marijn alweer naar 4th grade en die hebben ietsjes later pauze.

Deze week erg warm met temperaturen boven de 30 graden en dat is niet echt regel hier. Gelukkig koelt het vrijdag weer af naar ongeveer 23 graden. Niet echt weer om lekker naar Disneyland ofzo te gaan. Nu even geen nieuws meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.