beer gesignaleerd

hallo allemaal,

nou rinus heeft al een beer gezien. hij verdween in de struiken en rinus zegt nou daar gaat ie, anne en mascha dus te laat 🙁
verder zit cor in los angeles en heeft daar een tijdverschil met ons van 3 uur, in nederland is het dus 9 uur later dan waar cor op dit moment is.
verder is mascha vandaag met rinus naar the home depot (gamma) geweest om wat verf en andere benodigdheden te kopen. roos-marijn is weer naar school geweest en heeft een tweede karate-clinic gehad. we zijn aan het overwegen om roos-marijn naar karate te doen, ze is nog weliswaar maar 3 en een half, maar ze mag komen. ja ja, roos-marijn naar sport!!! alexandra vindt op handen en voeten lopen beter dan het echte werk dus we hebben hier een soort mongli van the junglebook lopen 🙂 en als ze moe wordt dan gaat ze verder op handen en knieen. gisteren heeft mascha nog softbal gespeeld en uiteraard weer gewonnen. morgen mag mascha weer lekker softballen, morgen gaat roos-marijn samen met oma toeschouwer spelen. roos-marijn is al een keer eerder met mama mee geweest om te kijken hoe mama speelde en dat vond ze erg leuk.
nou voor nu maar weer de groetjes, mascha gaat slapen, 23.00 uur dus bedtijd, want morgenvroeg komt de vuilniswagen en aangezien we het niet ‘s nachts niet aan de weg mogen zetten ivm de beren moeten we dus vroeg uit de veren!!!

Geland ….

De gasten uit Maasbracht zijn geland. Ze hadden wat moeite om door de douane te komen en stonden natuurlijk in de verkeerde rij.
Hier is een foto van de aankomst.

Rinus en Anne op New York Newark Liberity

  

Uiteindelijk is natuurlijk alles goed gekomen en rond 14.00 uur lokale tijd arriveerden ze op Watersedge.

p.s. Bericht aan Patrick: Schep en hark mogen niet onder de familie verdeeld worden !

zwemmen en school

gisteren, woensdag 20 juli heeft roos-marijn lekker gezwommen met benjamin en caroline. ook alexandra heeft een duikje genomen. alexandra heeft ook nog in haar schilpad gezeten, maar koos toch het ruime sop. van al dat zwemmen krijg je honger dus hebben we een pizza laten komen. verder nog een ijsje gegeten dus kortom feest.
vandaag, 21 juli, hiep hiep hoera alexandra is alweer 15 maanden. roos-marijn is lekker naar school geweest. vandaag hebben ze visite gehad van een verpleegkundige, ze hebben mummies van elkaar gemaakt en ook hebben ze een pleister-kunstwerkje gemaakt. oh ja, afgelopen dinsdag hebben ze op school nog visite gehad van een echte police-officer en hebben ze een karate-clinic gehad, dus pas maar op voor roos-marijn, want ze kan nu karate. alexandra had het vandaag wat minder naar haar zin, ze had last van diaree (ik moest haar zelfs in bad stoppen en haar drie keer een schone romper aandoen, overigens in bad gaan vond alexie niet erg) verder heeft ze last van een doorkomende tand(rechteronderkant), hand-, voet-, en mondziekte, en een bmr-prik gehad, kortom arme alexandra. nou dit was het dan weer voor vandaag.
liefs van ons allemaal, mascha

Nieuwe aanwinst in huis


Nog voordat het bezoek komt, zal Cor al moeten klussen. Morgen moet namelijk onze nieuwe aanwinst worden opgehangen. Boven de open haard is het, zoals je kunt zien op deze foto uit februari, nog steeds behoorlijk leeg.

We wilden niet nog een schilderij kopen dus zijn we op zoek geweest naar iets bijzonders. Ondanks dat Amerikanen over het algemeen vrij conservatief zijn in hun inrichting, zijn er best wel moderne dingen te koop. We hebben een metalen kunstwerk gekocht dat gemaakt is door Richard Walker. Het is gemaakt van metaal dus het is vrij zwaar (ongeveer 10kg) en Cor zal dus wel moeten zorgen dat het stevig vast komt te zitten.
Op de foto kun je het niet zo goed zien maar de lakken die gebruikt zijn op het metaal zijn dezelfde als die voor metallic lakken op autos. Ze zijn extreem gepoetst en je kunt er bijna in spiegelen. Ze glinsteren echter niet want anders leidt het teveel af. We denken dat het mooi zal staan bij de rest van het interieur, met name het diepe rood bij de aardetinten die we hebben.
De metalen vierkanten zweven ongeveer 2.5cm voor het rode achtervlak waardoor je ook schaduw effecten en diepte krijgt.

Jullie krijgen het zeker te horen als Cor het ding laat vallen en het een gat in onze houten vloer slaat.

Ambigram

Dit is een ambigram. Om het helemaal te kunnen lezen zul je je scherm ook moeten omdraaien.

beestjes kijken

vanmorgen niet veel bijzonders gedaan. vanmiddag naar wat schapen, konijnen en een kalfje wezen kijken, volgens mij kennen ze het fenomeen kinderboerderij hier niet echt 🙁
roos-marijn was helemaal gek van de konijntjes. die arme beesten zaten niet lekker in een hok met hooi, maar lagen op een rooster, lijkt me niet echt lekker. het was wel erg warm, heb je niet zo in de gaten als je vanuit een airconditioned huis en auto naar buiten gaat.
van de week grote schoonmaak, want er komt weer bezoek uit nederland, de luitjes uit maasbracht komen eraan!!!
Onze webcam is trouwens ook weer actief

First post

Hallo allemaal. Dit is de eerste post op onze nieuwe website. We zijn met de oude website gestopt omdat ie wat moeilijk te onderhouden was en ook vrij traag was als je vanuit Nederland wilde kijken naar wat we zoal deden. Deze website heeft een beetje het formaat van een kalender en er wordt automatisch per dag bijgehouden wat er gebeurd is. Voor ons is dit ook heel leuk.

Omdat we op onze oude website al een poosje geen foto’s hadden geplaatst (maar ze natuurlijk wel hebben gemaakt) is hier een link naar een foto-compilatie van een aantal recente foto’s.

Jullie kunnen ook commentaar achterlaten door op ‘comments’ te klikken onder elk stukje dat we schrijven. Aan de rechterkant van het scherm zijn links naar oude stukjes die we geschreven hebben maar ook links naar bijvoorbeeld foto’s en video’s. We zijn op dit moment aan het kijken of we over twee weken naar de Niagara watervallen kunnen gaan en daar zullen we dan zeker mooie foto’s kunnen maken.