Uitnodiging voor Mazzja ….

Hallo Mas,

Heb je zin om op 1 of 2 december naar Stomp te gaan ? Het is een muziek show waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van stokken, blikken e.d. Het is in een theater in New York City op 126 2nd Ave. We hebben wel een oppas nodig….. 🙂

Vader wil kinderen terug….


De eerste week in Amerika zonder mijn schatten zit erop. Het is al behoorlijk koud hier; ‘s nachts al rond het vriespunt. Vanochtend sneeuwde het zelfs een klein beetje. Ik heb vandaag maar eens haast gemaakt met het regelen van een luchtcompressor om het ondergrondse gazonsproeisysteem door te blazen. Dat zit namelijk nog steeds aangesloten op de waterleiding en als het straks echt gaat vriezen, gaan de leidingen kapot. Hopelijk gaat het lukken want ik heb dit nog niet eerder gedaan.
Het wordt een kort weekend van aanstaande zondagmiddag moet ik een cursus voorbereiden met een collega uit Canada. Wij moeten de cursus op maandag geven en willen voor die tijd nog even een keer door de materialen gaan om ervoor te zorgen dat alles klopt.

Enne Mascha…. snel terugkomen van vakantie in Nederland want deze vader wil zijn kinderen terug.

BREAKING NEWS — UPDATE 12 NOV
– Het doorblazen van het sprinklersysteem is gelukt. Ik ben nu bezig met het verwijderen van de ongeveer zes miljard vierhonderddrieennegentig miljoen zevenhonderdzestienduizend achthonderd en dertien bladeren die in onze tuin liggen. Deze zaten vorige week nog aan de bomen maar liggen nu in onze tuin. Wish me luck….

Terug in Amerika ….

Vandaag is Cor weer teruggereisd naar Amerika. De vliegreis was niet echt een succes. Op Schiphol was het enorm druk en het nieuwe systeem van KLM waarbij je online zelf een boardingpass maakt en daarna je bagage moet afgeven werkt absoluut niet. Je boardingpas heb je relatief snel maar dat is alleen zinvol als je alleen met handbagage reist. Als je koffers hebt dan moet je alsnog aansluiten voor de balie waar gewoon je paspoort, ticket e.d. benodigd is om de bagagelabels te printen. Dit duurde vanochtend ruim een uur en bovendien had Cor zogenaamd ‘een koffer teveel’. Je mocht dan weliswaar 20kg extra meenemen vanwege zijn frequent flyer pas maar dat moest wel in dezelfde twee koffers zitten. Gisteravond toen Cor belde naar KLM met specifiek die vraag zeiden ze nog dat dat ook in een derde koffer mocht. Hij moest dus vandaag met ongeveer 20kg handbagage reizen…. maar ja een beetje beweging kan ie wel hebben. Het vliegtuig was oud en vol, heel anders dan de Airbus die we twee weken geleden hadden.
Bij aankomst in Amerika was het heerlijk weer; ongeveer 22 graden. In huis wachtte echter een minder aangename verrassing. Onze superieure kwaliteit Amerikaanse wasmachine stond vol water. Vreemdgenoeg precies tot aan de rand van opening dus er lag niets op de vloer. Alleen toen Cor er langs liep bewoog er blijkbaar iets want toen stroomde er wat over de vloer. Dit ding gaat er dus echt zo snel mogelijk uit. Advies: koop nooit geen Amerikaans merk wasmachine en al helemaal geen Maytag !

Hier een prachtige foto gemaakt in Nederland. Bedankt iedereen voor de fijne tijd… alvast van Cor want ik blijf nog even.