Standard Hotel

Deze week ben ik voor mijn werk weer naar Los Angeles geweest. Ondanks dat de vlucht geen pleziertje is als je het al zo vaak gedaan hebt, was er dit keer toch iets leuks. Ik werd uitgenodigd door wat collega’s om op donderdag avond wat te gaan drinken in ‘The roof top standard hotelStandard’ Hotel. Dit is een hotel in downtown Los Angeles wat blijkbaar heel trendy is. Het hotel is vrij makkelijk te vinden maar de bar niet. Je moet eerst met een lift naar de 12e verdieping en dan kom je op een normale hotel verdieping terecht met allemaal hotel kamers. Echter, er is ergens verstopt op die verdieping nog een aparte lift die je naar het dak brengt. Op dit dak bevindt zich een bar, zwembad en grote comfortable banken en bedden. Hier een foto van het zwembad. Je zwemt dus echt op zo’n 100 meter hoogte.

Mountainbiken in Edison Park

Een paar weken geleden heb ik een mountainbike gekocht. Ik had de laatste tijd eigenlijk niets meer aan sport gedaan en fietsen leek me wel weer een leuk om te doen. Samen met de fiets heb ik ook een boek gekocht: “25 of the best mountain bike trails in New Jersey”. Vlak bij ons huis is ook een speciale trail: Diablo. Hier ga je met een skilift (een gondola) omhoog een berg op en dan is er ongeveer 25 mijl (40 km) aan mountainbike trails…. allemaal naar beneden. Dit park is echter wel voor gevorderden dus ben ik eerst nog een beetje aan het oefenen. Hier is een filmpje gemaakt in het park.

De mat….

Wie wil er komen voetballen op onze mat ?

We hebben dit jaar een biologisch / organic bedrijf genomen om ons gras te behandelen. In plaats van chemische kunstmest gebruiken ze biologische producten en het ziet er net zo goed uit… misschien wel beter ! Biologisch is veel beter voor het milieu omdat de stikstof die in kunstmest zit niet in het water terechtkomt. Voor insecten bestrijding gebruiken ze bepaalde olie en dat helpt ook behoorlijk goed. Ajax kan zo komen spelen !

Sparta mat