King’s Isshin Ryu Kumite Tournament Winner !

Roos-Marijn winnaar van King\'s Tournament Kumite

Roos-Marijn heeft vandaag aan haar allereerste karate toernooi meegedaan. Het resultaat: winnaar !!! Ze is kampioen in haar categorie van meisjes onder de zeven. Ze is reuze trots op haar trofee. Papa, Mama en Alexandra waren allemaal aanwezig om haar aan te moedigen. Wij zijn ook supertrots. De trofee is bijna groter dan Roos-Marijn zelf 🙂

Het toernooi werd gehouden in Newton, NJ en er deden veel verschillende karatescholen mee. Het was een Kumite toernooi wat wil zeggen dat er vrij gevochten werd voor punten. Roos-Marijn had als eerste 4 punten en was dus winnaar.

Bloemen en felicitaties neemt Roos graag in ontvangst 🙂

Nieuwe Robot voor Mascha

Mascha heeft natuurlijk hetzelfde probleem als deze vrouw en daarom zijn er vanaf vorige week 3 robots: een Roomba, een Scooba en een DirtDevil. De eerste stofzuigt, de tweede dweilt de vloer en de derde houdt de garagevloer vrij van zand, spijkers en bladeren.

 Nadat het strijkijzer het huis heeft verlaten is het nu tijd voor de stofzuiger.


 

Niet meer onervaren !

Hoera, onze autoverzekeringen zijn naar beneden ! Althans op de auto die op Cor’s naam staat. Met de vernieuwing van de autoverzekering op 18 maart, is de ‘Unexperienced Driver Surcharge’ verdwenen omdat Cor nu meer dan 3 jaar zijn rijbewijs heeft in Amerika. Mascha moet nog een poosje, want zoals iedereen weet moest er een rechter aan te pas komen voordat Mas het nodig vond om haar papiertje hier te halen. Nu natuurlijk geen ongeluk maken of een bekeuring krijgen want dan gaat de verzekering weer net zo snel omhoog.

Roos-Marijn is jarig !

Friet in een puntzak in Sparta !Vandaag is Roos-Marijn 6 jaar geworden. Ze heeft de nodige cadeautjes gekregen en uit Nederland is veel post aangekomen. ‘s Middags zijn we naar ‘Expresso Yourself’ geweest met zijn viertjes. Hier hebben Roos-Marijn en Alexandra allebei een stenen figuurtje als aandenken geschilderd wat deze week in een ceramische oven wordt afgebakken. Roos-Marijn wilde een stenen konijn beschilderen terwijl papa en mama zo graag een eetbord hadden gezien. Dit ivm. nostalgische herinneringswaarde in de toekomst. Maar ja, het was Roos-Marijn’s verjaardag dus ze mocht zelf kiezen. Alexandra koos voor een dolfijn. ‘s Avonds hebben we gegeten bij een nieuw restaurant in Sparta: Docs. Het is een restaurant gespecialiseerd in steak maar ze hadden ook Belgische frieten: in een puntzak !

6 jaar !