Alexandra is 4 !

Op 21 April werd Alexandra vier jaar. De cadeaus waren in de dagen en weken ervoor al ingekocht en opgestuurd uit Nederland. Zonder het te weten heeft Alexandra zelf een groot deel van haar cadeaus uit Nederland ingevoerd in haar eigen koffer. Papa had vrij genomen voor de verjaardag en we zijn ‘s ochtends gaan brunchen in Lafayette. In plaats van een verjaardagstaart kreeg Alexandra een “verjaardagswaffle”. Natuurlijk werd er gezongen en was er een kaarsje.

‘s Avonds zijn we naar een nieuw restaurant in Sparta gegaan: Homer’s Fine Foods. Iedereen was het erover eens dat Homer’s Foods eigenlijk helemaal niet zo gezond zijn: hamburgers, steak, nacho’s. Het was natuurlijk wel leuk voor een verjaardag. Homer had ook home-made chocolatechip Icecream met slagroom en daar moest natuurlijk weer slagroom en een kaarsje op. Deze week komen de vriendjes van school en karate bij Alex op bezoek en dan gaan de slingers weer de kast in…

Alex wordt 4 !

Tierpark Nordhorn

Vandaag zijn we met Alexandra naar de dierentuin in Nordhorn geweest. Alexandra, oma, tante Ellie en papa vonden het heel erg leuk en er waren allerlei dieren: uilen, panthers, zebras, ooievaars, biggetjes en er waren ook vogels. Alexandra vond de vogels het leukst. We hadden een gierststokje voor haar gekocht waardoor alle vogels op haar afkwamen om ervan te knabbelen.

Alexandra en de vogels

Op bezoek bij Opa..

Cor en Alex zijn deze week op bezoek in Nederland. Beide Opa’s (Opa van den Berg en Opa Boerdam) staan op het punt van verhuizen. Opa van den Berg heeft een nieuw huis in Wapenveld en is daar op het moment aan het klussen. Opa Boerdam zal hopelijk binnenkort verhuizen van Ermelo naar een verzorgingstehuis in Heerde. Vanmiddag zijn we bij Opa Boerdam op bezoek geweest.

Op in Ermelo