Een nichtje …

Op zondag 24 augustus is Saskia Cécile van den Berg geboren. Ze is geboren in Duitsland rond 16.00 ‘s middags. Mama (en papa) maken het prima. We zijn allemaal in afwachting van de foto’s en details rond lengte, gewicht en of ze net zoveel haren had als Roos-Marijn.

Mama is op vakantie !

Mama is op karate-vakantie. Afgelopen voorjaar is Mascha met karate begonnen omdat skiën in de zomer natuurlijk niet gaat en Mas toch iets te doen moet hebben 🙂 Naast de gewone karate lessen die Mascha volgt, zijn er ook speciale kampen waarin je de hele dag in je witte pyjama kunt rondrennen. Roos-Marijn is natuurlijk ook van de partij en daarom zijn de dames nu samen op vakantie voor 4.5 dag (zaterdag weg en woensdag weer terug). Het kamp is ergens in de bossen van Pensylvania maar Mascha is natuurlijk goed voorbereid: er zijn 2 grote koffers mee waarin ongeveer een mobiele apotheek aan medicijnen zit….. mocht er iets gebeuren ! Dit zijn dezelfde koffers waarmee Cor recentelijk bijna 3 weken op vakantie in Dubai én Zuid-Afrika is geweest.

Papa en Alexandra zijn niet mee want die zijn niet zo sportief maar ze hebben wel gekookt.

– 7 gram gist

– 0.2 liter warm water

– 200 gram bloem

– snufje zout

– half blikje tomaten saus en 10 in plakjes gesneden tomaat

– verse buffalo mozzarella in plakjes en geraspte Parmezaanse kaas

– verse champignons

– verse basilicum

– tot slot: een pizza steen ($19,00 bij de Wal Mart) een oven op 260º C en ongeveer 40 minuten bereiding.

Resultaat: 1 Pizza en 1 blije kleuter !

Nog even oefenen….

Voor wie wel eens bij ons zijn geweest, weet dat we wel eens Dance Dance Revolution spelen op de spelcomputer. Ook Roos-Marijn kan al aardig meedoen maar wat dit jongetje van 5 laat zien, is heel ver van wat er in huize van den Berg wordt gepresteerd.