Speelgoed nodig uit Zwolle

We zijn druk op zoek naar een nieuw huis in Californie. We moeten wel want het lijkt erop dat ons huis in Sparta sneller verkocht is dan we dachten. Een van de huizen die we op het moment aan het bekijken zijn heeft behoefte aan antiek verzamelaarsspeelgoed. Zoals je kunt zien verzamelde de vorige eigenaar blijkbaar theepotten maar daar willen wij niet mee doorgaan. Hierbij dus een verzoek aan Zwolle om alvast een paar dozen met hoogste kwaliteit vooroorlogsspeelgoed van zolder te halen.
verzamelkast

Winterstorm

Het is weer zover, er is weer een severe weatheralert. Ze verwachten rond de 15 cm sneeuw. Kan plaatselijk ook nog meer zijn. Ik heb vanmorgen dus even gauw nog wat (nou ja een heleboel) boodschappen gedaan zodat ik de eerste 4 a 5 dagen niet de deur uit hoef voor boodschappen. De auto’s allebei volgetankt, vooral die van Cor is belangrijk, want die is 4 wiel aangedreven. Afwachten hoeveel er daadwerkelijk gaat vallen dus ik hou jullie op de hoogte 🙂

Te Koop ….

Het is officieel. Ons huis in Sparta staat te koop en het aftellen is begonnen.

 Roos-Marijn is er in ieder geval helemaal klaar voor.  Het wordt te koud in Sparta en om alvast een beetje te wennen hebben we de weersverwachting op onze website alvast veranderd van Sparta naar Zuid-Californië.

te koop !

Gelukkig 2009 !!

Gelukkig nieuwjaar allemaal !! Wij hebben gisteren 2009 mogen verwelkomen bij vrienden in Summit. Het was een internationaal gebeuren met Nederlanders, Amerikanen, Zwitsers, Fransen en zelfs een Nieuwzeelander. Hieronder de foto van Times Square waar ongeveer 1 miljoen mensen waren.

Times Square, NYC 1/1/2009

Voor iedereen heel veel geluk en gezondheid gewenst en hopelijk tot gauw !