Roos’ Wishlist for California

Vandaag vertrekt Cor weer naar Californie voor een dag of 10. Nog een paar weken en dan gaan we met z’n allen ! De verhuizers staan al te trappelen. Hieronder is het lijstje dat Cor van Roos-Marijn heeft meegekregen: we wensenlijst voor het nieuwe huis en de nieuwe buurt
Wishlist

Er is er een jarig….

Gisteren was het Roos-Marijn’s 7e verjaardag en om het te vieren (en om op te warmen van de winter) zijn we een paar dagen op vakantie gegaan naar de Great Wolf Lodge. De school was zo vriendelijk om Roos-Marijn vrij te geven !  Dit is een indoor waterpark, a la Centerparcs, op ongeveer een uur rijden vanaf Sparta. Roos-Marijn en Alex houden erg van water en het was een succes. Er waren heel veel verschillende glijbanen, sommige waar je met de hele familie tegelijk naar beneden kunt op een groot vlot. We hebben ze allemaal zeker 10 keer gehad !

Natuurlijk was er de mogelijkheid om een Birthday package te nemen: inclusief taart, versiering in de kamer etc. Alex was verbaasd hoe ze wisten dat Roos jarig was en nog wel precies 7 jaar ook 🙂 Zaterdag houden we het feestje voor de vriendjes van school en dus heeft Roos nog een keertje feest.

Toen we gisteren thuiskwamen waren er een boel kaartjes uit Nederland en ook nog wat cadeaus !

Great Wolf Lodge